Hva er et bensinkort?

Et bensinkredittkort er en type kredittkort som tilbyr bensinrabatter eller andre insentiver for bensinkjøp. bensinkredittkort utstedes av store bensinselskaper som Shell, Exxon og Mobil. De tilbyr vanligvis en rabatt på 2-5 % på bensinkjøp, som kan brukes på enhver bensinstasjon som aksepterer store kredittkort. Noen bensinkredittkort tilbyr også belønningspoeng som kan løses inn for varer eller reise. I tillegg tilbyr mange bensinkredittkort spesielle rabatter på leiebil og hotellopphold.

Hvem kan bruke et bensinkort?

Bensin kredittkort er en fin måte å spare penger på drivstoff, men de er ikke for alle. Bensinkredittkort gir vanligvis rabatter på 50 til 150 øre per liter, og noen ganger mer, på bensin kjøpt på utvalgte bensinstasjoner.

For å kvalifisere for et bensinkredittkort, må du ha god kredittscore. Hvis du ikke har god kreditt, kan det hende du fortsatt kan få et bensinkredittkort, men du må sannsynligvis betale en høyere rente eller få lavere cashback prosent (fordeler). I tillegg har bensinkredittkort vanligvis en årlig avgift. Av disse grunnene er det viktig å vurdere om et bensinkredittkort er riktig for deg før du søker.

Bruk hode når du velger drivstoffkort

Det er mange bensinkort i Norge, og det kan være vanskelig å vite hvilket bensinkort som er det beste for deg. Her er en oversikt over noen av de mest populære bensinkortene, samt noen tips til hvordan du kan finne det bensinkortet som passer best til dine behov.

Nordsjø Bensinkort: Dette bensinkortet gir deg rabatter på drivstoff og bensin når du handler hos Nordsjø-stasjonene. Rabattene varierer fra 2,5 øre per liter bensin til 10 øre per liter på diesel. I tillegg får du 1% cashback på alt du kjøper i Nordsjø-butikkene.

les også: forventer drivstoff opp mot 30kr literen

Shell Bensinkort: Shell Bensinkort gir deg opptil 15 øre per liter rabatt på bensin og diesel, avhengig av hvilken type kort du har.

Men den vi anbefaler er 365Direkte MasterCard som gir deg cashback og 2% rabatt på alle bensinstasjoner i hele Norge. Du sparer også rundt 100 øre pr. liter du fyller med drivstoff.

Comments are Disabled