Kredittkort for 18 åringer

Kredittkort er ikke kun for voksne. Flere og flere banker tilbyr kredittkort til unge voksne, og det er mange gode grunner til dette. Først og fremst kan et kredittkort hjelpe deg å bygge opp kredittscoren din, noe som er viktig når du skal kjøpe bolig eller bil senere i livet.

I tillegg gir kredittkort deg muligheten til å handle på nettet, leie bil og gjøre andre ting uten å måtte ha kontanter. Bankene har ofte spesielle kampanjer for 18-åringer, så det kan lønne seg å sammenligne de ulike tilbudene før du velger et kort. Husk imidlertid at det er viktig å bruke kredittkortet ansvarlig, slik at du ikke havner i en dårlig økonomisk situasjon.

Kredittkort som sparer deg penger når du handler på nettet

Cashback kredittkort er kredittkort som gir deg tilbake en viss prosentandel av det du handler for, hver gang du bruker kortet. Cashback kredittkort kan gi deg store besparelser, spesielt hvis du ofte handler på nettet. men det er viktig å huske at du må «betale tilbake» utestående saldo ved slutten av måneden, ellers vil rentene starte å løpe.

Det finnes cashback kredittkort med forskjellige vilkår, så det er viktig å sammenligne kredittkortene før du velger et kort. Du bør også være klar over at noen kredittkort har gebyrer for cashback-programmet, så det er viktig å lese vilkårene nøye før du bestemmer deg for et kort.

Hvis du lurer på hvor du skal starte når du skal søke på kredittkort? Lendo lar deg sende ut 4 søknader til 4 forskjellige leverandører av kredittkort helt gratis, på denne måten kan du velge og vrake hvilket tilbud du vil ha. Du kan søke her

Comments are Disabled